Denne supertreningen får deg i form og er fantastisk for kroppen!!

Forskere har funnet en fantastisk trening som er langt bedre enn all annen trening du har lest om. Det som skiller denne treningen fra andre gode alternativer er at dette er trening du får gjort! For det er faktisk det som er verdens beste trening: den du får gjennomført!

Beklager den tabloide overskriften, men jeg skulle virkelig ønske at det en gang ble skrevet en treningsreportasje som handlet om nettopp dette. Det hjelper ikke at HIIT, geriljaintervall, crossfit, tabata, supersett osv. er det beste i følge forskningen hvis du ikke får gjort det. Jeg mener ikke at forskning er uviktig, men hva som objektivt sett er den beste treningen er relevant for de som har gode treningsvaner. For veldig mange som ikke kommer i gang eller detter av lasset så er det mye viktigere å snakke om: hva gjør at du får trent? Hvilken trening klarer du å gjennomføre?

12541134_10153831339805421_7285006123901728230_n

Ekte treningsglede! Å være sosial eller ha det morsom på trening kan senke terskelen for å komme i gang!

Tenk litt gjennom dette:
– Er det lettere å gjennomføre treningen hvis den er kortere? Vit at selv korte økter har effekt!
– Blir du mer motivert til å dra på trening hvis du vet at du kan trene rolig? Husk at roligere økter også kan gi fremgang og at treningsformer som yoga er bra for styrke, balanse og bevegelighet.
– Frister det deg mer å trene hvis du samtidig treffer hyggelige folk? Tren på gruppetimer, inviter med venner eller meld deg inn i et idrettslag.
– Klarer du å trene hvis du kan gjøre det hjemme? Youtube er din venn! Søk på øvelser med egen kroppsvekt eller hjemmetrening.
– Vil treningen føles mer meningsfull om du kan gjøre den sammen med barna dine? Involver dem og gjør det til kvalitetstid for familien!
– Synes du trening frister lite, mens egentid frister mye? Invester i en god personlig trener. Du får trenerens fulle oppmerksomhet i en time og dette oppleves som etterlengtet alenetid for mange.

Kort sagt: hva tror du senker din terskel for trening? 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s