Om meg

Ønsker du å leve sunnere og samtidig ha det godt med deg selv?
Vil du prestere bedre i din idrett eller ditt hverdagsliv?
Ønsker du deg en sterkere kropp og bedre helse?

Da er du på rett sted!

Timebestilling: Maren Njøs Kurdøl 95824866 / Kontakt

Ønsker du et samarbeid med meg?

Du kan trene med meg på Actic Asker i flotte lokaler i Lensmannslia 4, kun en kort gåtur fra Asker togstasjon. Du trenger ikke være medlem for å ha timer med meg.

Du kan også trene med meg i Eidsfoss i Vestfold. Der tilbyr jeg gruppetrening, PT-grupper og en til en PT. Sjekk gjerne ut min facebookside om du bor i nærheten og ønsker å trene med oss i Eidsfoss. Sjekk også ut fanen som heter Trening i Eidsfoss her på hjemmesiden min.

Bor du et annet sted i landet og ønsker oppfølging? Jeg kan følge opp med både trening og coaching online. Ta kontakt, så finner vi en ordning som passer for deg.

Jeg heter Maren Njøs Kurdøl og jobber som personlig trener, coach, massør og gruppetreningsinstruktør. Jeg har jobbet som trener siden 2008 og har styrketrening som mitt spesialfelt. Det viktig for meg å formidle at trening og en sunn livsstil kan være så mye mer enn bare utseende. Det handler om å kjenne alt kroppen er i stand til, føle seg frisk og sterk, ha overskudd, kjenne glede ved bevegelse, oppleve mestring, bli frisk fra smerter og rett og slett leve et friskere, sunnere og gladere liv!

Min utdanning:
Bachelor i utviklingsstudier – Universitetet i Oslo
Personlig trener – Norges idrettshøyskole
Grunnfag anatomi og fysiologi – Atlantis medisinske høyskole
Sykkelinstruktør – Norges idrettshøyskole
Coaching – BI og Norsk Coach akademi
Diplomert massør – Akademiet for personlig trening
Strenght coach 1 og 2 – Eleiko education
Kosthold og trening – Norges idrettshøyskole
Rehab trainer – Akademiet for personlig trening
Biomaknikk og avansert øvelsesanalyse – Akademiet for personlig trening
Power and performance – AO education

I tillegg har jeg tatt en rekke workshops og kurs innenfor ulike temaer som kosthold, skader, coaching, funksjonell trening, styrkeløft, vekløfting, vektnedgang, eksplosiv trening, trening med egen kroppsvekt.